Povestea lui Mihai, tânărul din Sfântu Gheorghe care a traversat România pe jos

Brasov24Știri4 hours ago6 Views


Publicitate

După 14 zile, 763 de kilometri și o luptă zilnică cu durerea, Mihai Roșu  nu doar că a ajuns la Constanța, dar a ieșit din provocarea „One More Step” mai puternic, mai motivat și cu o lecție învățată: corpul cedează doar dacă mintea renunță. Am discutat cu tânărul de 21 de ani din Sfântu Gheorghe, antreprenor și organizator de evenimente, despre momentele în care a vrut să se oprească, strategiile inedite de a-și păcăli durerea și revelațiile pe care doar un astfel de drum ți le poate oferi. Ce urmează după această provocare? Află din interviul de mai jos, acordat pentru covasnamedia.ro!

Cum te simți acum, după ce ai parcurs cei 763 de kilometri?

Mult mai energic și mai motivat, dar nu am prins o perioadă de repaus datorită faptului că am Agenția de Marketing și acum suntem bombardați de colaboratori cu proiecte noi. Proiectul a fost foarte apreciat și cumva pe lângă faptul că am reușit să îmi testez limitele și să văd ce îmi poate corpul și din punct de vedere profesional, am reușit să dovedim de ce suntem în stare.

Care a fost cel mai greu moment din toată călătoria?

Au fost două dăți când am cedat psihic și simt că nu aș putea să exprim cât de groaznic s-a simțit, să suporți dureri infernale care din prima zi devin din ce în ce mai greu de suportat și să stai singur pe drumuri aproape 15 ore pe zi, iar în tot acest timp să te asiguri că toată echipa se simte bine, toată lumea reușește să își îndeplinească task-urile. Au fost momente când trei membri din echipă au făcut toxiinfecție alimentară și, chiar dacă în ziua aceea am mers pe jos 40 de km, am stat până la 5 dimineața cu ei până au putut adormi.

Ai avut momente în care ai vrut să renunți? Ce te-a făcut să continui?

Din punct de vedere al durerilor am vrut să renunț constant, mereu am avut vocea aia în cap care spunea „Gata” la fiecare pas și cealaltă voce care spunea „Nu, încă un pas”. Aceasta este frumusețea proiectului să vezi de cât de multe ori poți să refuzi confortul și prin asta simt că am reușit să devin mai bun. În a treia zi am reușit să depășesc un prag mental legat de dureri și să îmi dau seama că e o opțiune să simt durerea. Am aplicat o metodă de corecție a picioarelor, în sensul în care de fiecare dată când simțeam că durerile mă acaparează începeam să pășesc mai tare și să grăbesc pasul sau o altă tactică a fost să îmi pun o piatră în adidași ca să nu mai simt durerea de la mușchi.

Ce ai descoperit despre tine pe parcursul acestor 14 zile?

Am descoperit că pot mai mult, am făcut 763 de km pe jos în 14 zile fără echipament adecvat și indiferent de dureri am continuat, asta înseamnă că putea să fie și mai greu și mai groaznic, nu mi-am descoperit limita astfel am rămas curios față de mine.

Cum a reacționat lumea pe traseu? Ai avut parte de întâlniri memorabile?

Am avut parte de destul de mulți oameni care se opreau cu mașinile pe stradă și spuneau „MAMĂĂĂ, TU EȘTI BĂIATUL DE PE TIKTOK CARE MERGE PE JOS!”, dar în rest am avut parte de foarte multe interacțiuni faine cu partenerii proiectului din toată țara cu care am stat să vorbim în fiecare seară în care ajungeam într-un oraș nou și oamenii erau foarte deschiși.

„One More Step” s-a dovedit a fi mai mult decât o provocare fizică. Cum a evoluat campania pe parcurs?

ONE MORE STEP ca și campanie de marketing a agenției FLEXIN a fost un succes. Am arătat că Agenție de Marketing nu înseamnă că doar urmăresc niște trenduri ieftine și le reproduc la toți clienții lor. Noi am putut să le arătăm colaboratorilor noștri despre ce este marketing-ul ce înseamnă să ai o agenție de marketing în spate care este creativă și care creează trenduri, nu doar le copiază.

Ce colaborări ți-au rămas cel mai mult în minte și de ce?

Sunt câteva colaborări mari pe care le-am făcut cu Autonom și Klass Wagen care ne-au oferit o Tesla și un Clio, alături de care am creat foarte multe video-uri de promovare, Tucano și Mr.Iron care au repostat tot și ne-au asigurat cafea și tot micul dejun pe parcursul a celor 14 zile.

Dacă ai lua-o de la capăt, ai schimba ceva?

Aș avea mai multă grijă la partea de bandajare, pentru că în a patra zi am fost anunțat la mijlocul traseului că sunt trei degete unde aveam răni deschise și care s-au infectat și aveam puroi. Asta doar pentru că am grăbit procesul de bandajare cu o seară înainte datorită faptului că ne grăbeam. Dura cam 4-5 ore toată partea de bandajare și masare.

Ce urmează pentru tine după această experiență?

Vreau să mă axez mai mult pe partea profesională. Vreau să dezvolt Flexin și toți membrii echipei și desigur să ne ocupăm de marketing-ul tuturor colaboratorilor noștri.

Crezi că „One More Step” va avea o continuare sau o nouă ediție?

Am fost de multe ori întrebat acest lucru, „Oare va exista o nouă ediție?”, totuși nu vreau să fiu recunoscut ca „băiatul care merge” – avem deja multe idei de proiecte noi pe care să le facem și care sunt complet diferite de acest concept. O să mă folosesc de această ocazie ca să arunc una dintre idei. Alături de trupa Dl.Goe am vrea să organizăm un turneu „De-a v-ați ascunselea” / „Hide-and-Seek” – cu arbitri, drone, cameramani, concerte și multe altele.

O să îmi aleg cu mare grijă care va fi următorul proiect. Astfel, aștept de la oricine idei de colaborări și proiecte faine unde putem să îi susținem, mai ales pe tineri, cu idei.





Source link

0 Votes: 0 Upvotes, 0 Downvotes (0 Points)

Leave a reply

Loading Next Post...
Follow
Sidebar
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...